Messi krönte tredje generationens kung!

2022-12-20

Tidigt på morgonen den 19 december, Peking-tid, avslutades Qatar-VM 2022 på Lusail Stadium. I finalen besegrade Argentina den försvarande mästaren Frankrike med 7-5 (4-2 på straffar), och vann VM för tredje gången i lagets historia. Den 35-årige Messi deltog i världscupen för femte gången, gjorde två mål i finalen och vann slutligen Hercules Cup.

I det här spelet inledde Messi, som startade spelet, sin 26:e match i världscupen och överträffade den tyska legenden Matthaus och blev den spelare som deltog i flest världscupmatcher. Det franska laget är försvarande mästare i världscupen, och det argentinska laget är mästare i den senaste Copa America. De två lagen möttes i 1/8-finalerna i senaste VM, då det franska laget slog ut det argentinska laget med 4-3. Det här spelet är en direkt dialog mellan Messi och Mbappe, den gamla och nya kungen, och de två kommer också att tävla om den gyllene stöveln i detta VM.

I första halvlek gjorde Di Maria en straffspark, Messi gjorde en straff, och sedan gjorde Di Maria ytterligare ett mål; i andra halvlek gjorde Mbappe 2 mål på 97 sekunder för att kvittera. Efter 90 minuter var de två lagen oavgjorda och gick in på förlängning. Under den andra halvan av förlängningen gjorde Messi sitt sjunde mål i detta VM, Mbappe fullbordade ett hattrick med en straffspark och de två lagen gjorde 3-3 på förlängningen! I straffläggningen besegrade det argentinska laget det franska laget med 7 5 och vann världscupen för tredje gången!

Xiamen Xinkangfei Import and Export Co., Ltd. etablerades i Xiamen, Kina 2017. Vi är ett företag specialiserat på produktion av högkvalitativttoalettstolar,med ett årligt produktionsvärde på cirka 300 milj. Det finns 250 maskiner i vår fabrik, inklusive formsprutningsmaskiner, pressmaskiner och kvalitetsinspektionsmaskiner. Certifiering: ISO9001, BCCTV, BSCI, TUV, DIN19516, etc. OEM: Färg, logotyp, förpackning och produktform kan anpassas Service: One-stop service före, under och efter försäljning. Alla våra produkter är mycket uppskattade på olika marknader över hela världen.